НАЧАЛО / ЗВЕЗДИ

Виктория Бекъм инвестира 30 млн. Паунда за нови магазини

Дата: 2017-11-27

Виктория Бекъм инвестира 30 млн

Модният бизнес на Виктория Бекъм получи парична инжекция в размер на 30 млн. Паунда от инвестиционен посредник, ръководен от мъж зад скока на френската пекарна Пол в Обединеното кралство.

Финансирането от групата NEO Investment Partners ще бъде насочено към отварянето на повече магазини с марката Victoria Beckham.


Основател, творчески директор и бивша Spice Girl Виктория Бекъм заяви, че НЕО "разбира моята визия и моето желание фирмата да запази своята независимост, както и моя ангажимент да продължим да развиваме марката с уникален напредък в мисленето".

Дейвид Белхасен, основател и ко-мениджър на НЕО Инвестмънт, описва г-жа Бекъм като "един от най-вълнуващите предприемачи" и "вдъхновение за милиони жени по света".

Виктория Бекъм, която е реализирала приходи от 36 млн. Паунда миналата година, се контролира от Beckham Brand Holdings, съвместно предприятие, управлявано от двете г-жа Beckham, съпруга й Дейвид Бекъм и XIX Entertainment на бившия мениджър на Spice Girls, Саймън Фулър.

"Аз съм толкова горд от успеха на Виктория и от цялата упорита работа, която е свършила в изграждането на бизнеса през последните десет години", каза г-н Бекъм.

"Сигурен съм, че следващото десетилетие ще бъде още по-вълнуващо." В момента Виктория Бекъм има магазини в Лондон и Хонг Конг, а марката е снабдена с над 400 универсални магазини.

ВИЖТЕ ОЩЕ