НАЧАЛО / ЗВЕЗДИ

Kendall Jenner официално спечели първото място като най-платения модел в света

Дата: 2017-11-23

Kendall Jenner

Супермоделът Gisele Bündchen - най-платеният модел в света от 15 години - най-накрая бе отстранен от топ място.

Kendall Jenner за пръв път от 2002 г. насам победи Bündchen от първото място, след като завладява репутацията си като звезда, за да се превърне в най-печелившия модел в индустрията.

Въпреки че е относително новодошъл в света на модерното моделиране, особено в сравнение с 37-годишната ветеранка Giselle, Jenner - полусестра на Kim Kardashian, е завзела индустрията.


Този човек, може би не е изненадващо, е Kendall Jenner . Не само тя има известното си семейство зад нея, но и Jenner има доходоносни договори с марката La Perla, Adidas Original и козметичната компания Estée Lauder.

Тази година тя също се появи в кампании за познати етикети като Fendi и Alexander Wang, както и за чуждестранни компании като китайската марка Ochirly и Филипинската компания Penshoppe. Това е в допълнение към собствената й, все по-разширяваща се линия на дрехи със сестра й Kylie. Вземете модно списание навсякъде по света и тя със сигурност ще бъде в него по един или друг начин.

Според оценката на Forbes Jenner е направила 22 милиона долара през изминалата година между одобренията си, моделирането и срязването на печалбите на Kardashi. Не е съвсем парите, които Bündchen направи в разцвета си, но има повече пари, отколкото Bündchen прави сега. Forbes изчислява, че бразилската бомба, която е направила над 30 млн. Долара през 2016 г., е взела вкъщи около 17,5 млн. Долара тази година. Това е благодарение на ролята си на лицето на мириса на Carolina Herrera 212 VIP Rosé и има многобройни сделки в родната си страна.

ВИЖТЕ ОЩЕ