НАЧАЛО / РАЗВЛЕЧЕНИЕ

Pokemon Go има нов легендарен Pokemon, Ho-oh сега може да бъде хванат в играта

Дата: 2017-11-28

Pokemon Go Ho-Oh

Следващият легендарен Покемон за играчите, които ще се хванат в Покемон Го, е разкрит и е на разположение за улов през следващите две седмици. Това е легендарната птица Ho-oh, звездата на второ поколение игра Pokemon Gold. Подобно на други легендарни Pokemon, той е на разположение да хване в легендарните набези, където група играчи трябва да работят заедно.


Това е първият път, когато Ho-oh е на разположение в Pokemon Go и е достъпен само за по-ограничен период от време, отколкото с други легендарни Pokemon. Обикновено легендарният Pokemon се предлага в продължение на месец или повече, но Pokemon е наличен само от 28 ноември до 12 декември 2017 г. Това дава на играчите само две седмици, за да съберат група и да преследват този Pokemon.

В оригиналните игри на Pokemon, легендарният Pokemon е уникален и единствен по рода си. Необходимо е да вземете един майстор на покемона, за да го хванете, и вие ще получите само една възможност: да го победите в битка, а не да я хванете, и ще пропуснете да я хванете завинаги. В Pokemon Go, обаче, основната разлика между легендарния Pokemon и редовния Pokemon е, че легендарният Pokemon може да бъде уловен само в легендарни набези, но те не са единственото нещо, което се намира в основните игри.

За да вземете участие в легендарното нападение, трябва да съберете група от 20 играчи, за да я вземете. След това играчите ще използват своя Pokemon, за да отслабят легендарния Pokemon и да го хванат. Ако бъде направено успешно, играчите могат да хванат своя собствен легендарен Pokemon.

ВИЖТЕ ОЩЕ

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАС!

Това не е спам. Вашият имейл адрес ще бъде използван само от Vempos.

FACEBOOK

НЕ ПРОПУСКАЙ