НАЧАЛО / РАЗВЛЕЧЕНИЕ

Хороскоп за неделя, 17 декември 2017 г.

Дата: 2017-12-17

horoskop dnes

Овен

Ще видите, че независимо колко практични и полезни са вашите предложения, хората продължават да ги игнорират. Може да се окажете доста разочаровани. Трябва да осъзнаете, че докато вашият съвет е точно на марката, отношението ви е твърде покровителствено и затова хората настояват да правите точно обратното. Опитайте се да промените начина, по който представяте вашите идеи.

Телец

Това е много добро време за изпълнение на плановете и обещанията, които сте направили за себе си. Новите усилия вероятно ще се спуснат на земята много бързо сега. Въпреки това, времето е благоприятно и за отдих и забавление с приятели. Така че, не забравяйте да планирате социални дейности. Избягвайте клюки и можете да се забавлявате.

Близнаци

Днес ще се чувствате много творчески. Вие оценявате всички красиви неща и искате да създадете нещо красиво. Денят е особено благоприятен за артистите. Необходимо е обаче да завършите проектите, които вече сте започнали. Може да се случи внезапно да се чувствате обезлепени - често срещано събитие след вълна от творчество и може да ви остави да се чувствате депресирани и кухи без причина.

Рак

Днес е добър ден за вас. Вашата приятна личност привлича и други. Каквото и да сложите в ръцете си в днешно време, най-вероятно ще успеете. Вие сте доста популярни. Вие сте артикулирани и любезни. Просто продължете да бъдете същите.


Лъв

Днес Вие доброволно ще поддържате хармонична среда както у дома, така и на работното място. Това ще бъде вълнуващо преживяване и ще усили мотивацията ви да работите за мир. Въпреки това не разкривайте никаква лична информация на никого и не се страхувайте да разчетете горчивата истина в случай, че трябва да я научите!

Дева

Денят вероятно ще се развие духовен нюанс за вас. Можете да се занимавате с някаква религиозна дейност или да посетите светилище. Прочетете някаква вдъхновяваща работа или биографията на велик водач, тъй като може да намерите нещо много важно за живота ви в тези произведения. По-добре е да не се занимавате с груба дейност. Вместо това, прекарайте деня в тихо съзерцание и ще можете да намерите спокойствие.

Везни

Най-важният момент на деня е комуникацията с лице на влияние, което може да има дългосрочно влияние върху живота ви. Можете също да влезете в контакт с лице или ситуация, в която сте изправени срещу противоположна гледна точка. Трябва да сте в състояние да предприемете конструктивна критика и да се придържате към вашите идеи.

Скорпион

Вероятно ще бъдете домакин на голяма конференция или семинар днес. Но леко объркване с наличието на място в желаното време може да ви постави в неудобно положение пред всеки и може да се наложи да отмените събитието! Трябва да запазите спокойствието си в такава ситуация и да продължите да действате позитивно.

Стрелец

Нова енергия ще започне да работи в живота ви. Вие изведнъж ще откриете, че балансиращите проблеми на семейството и кариерата стават изключително лесни. Всички ваши колебания ще изчезнат и вашите действия са белязани от безпрецедентно ниво на доверие. Също така ще можете да разрешите всяко несъзнателно чувство към близките до вас както на работното място, така и в семейството.

Козирог

Вече може да ви бъде представена много дезинформация. По-добре е да разчитате на собствената си преценка и разсъждение, отколкото да слушате и да бъдете повлияни от другите. Опитайте се да намерите истината в собствената си скорост по свой начин и най-вероятно ще стигнете до най-доброто решение.

Водолей

Ще се занимавате с редица разнообразни ангажименти от всички фронтове днес. Бъдете готови за своите социални, финансови и лични задължения. Вашето семейство, приятели и колеги много вероятно ще се обърнат към вас и вие сте повече от способни да се справите с този натиск. Вие ще помагате на много хора днес с думи и действия.

Риби

Може да се наложи да проследите първоначалните етапи на няколко събития. Причините за някои нещастия лежаха скрити в корените. Репутацията ви в очите на другите страда много заради това. Много е необходимо да бъдете запазени и предпазливи във вашия подход, за да не би хората да се опитат да бъдат пречка за вашето тъ

ВИЖТЕ ОЩЕ