НАЧАЛО / НОВИНИ ОТ СВЕТА

Мак донълдс дават златни карти на шепа знаменитости

Дата: 2017-11-27

Безплатни карти на знаменитости

Точно когато си помислихте, че знаменитостите са имали всичко, се оказва, че някои от тях имат "златни карти" на Макдоналд, които им дават право на неограничени безплатни хранения от гигантите за бързо хранене.

Роб Лоу, Уорън Бъфет и Бил Гейтс са само някои от звездните имена, за които според съобщенията има легендарна "карта на Макголд".

Лоу е проблясвал блестящата си карта на Джими Киммел, казвайки на домакина в САЩ, че бащата на приятеля му е измислил МакМуфин, затова му е даден един.


"Това е истинско нещо, което съществуваш , момчета", каза Лоу, без да споменава, че за да получите ръцете си на едно, трябва да имате някои доста силни връзки.

Бащата на Дейвид Питърсън, на име Хърб, създал популярното ястие за закуска през 1972 г. и заедно притежавал филиал на "Макдоналдс" в Санта Барбара, Калифорния със сина си до смъртта си през 2008 г.

Картата, която Питърсън впоследствие даде на Лоу, дава право на холивудския актьор на неограничена храна за една година - но има улов.

Картата "МакГолд" на Лоу е валидна само за франчайза на приятеля си "Санта Барбара". Междувременно, според Santabarbara.com, Питърсън даде и "карта на Макголд" на Лари Креддел, местен филантроп, за 90-ия си рожден ден.

Уорън Бъфет разкри, че той и Бил Гейтс също са щастливи картодържатели през 2007 година.

"Има само някои от тях", каза милиардският инвеститор пред CNBC.

Въпреки че не е известно дали мистериозните карти са на разположение на широката общественост или не, говорителят на McDonald's каза пред Mirror Online, че те в момента не съществуват в Обединеното кралство. "Индивидуалните магазини ще се обадят на физическото лице, например редовен клиент или местен / национален герой, но в Обединеното кралство няма политика, която да раздава храна на хората и няма намерение да я представя", обясниха те.

ВИЖТЕ ОЩЕ