НАЧАЛО / НОВИНИ ОТ СВЕТА

Богатите хора са по-склонни да изневерят, според проучване

Дата: 2017-11-30

Bogatite izneverqvat

Прелюбодейците печелят средно 52 000 паунда на година и са по-склонни да бъдат мъже, е установено ново проучване. Според данните, събрани от IllicitEncounters.com, водещият сайт за запознанства на британските граждани, броят на градските професионалисти, които търсят незаконна онлайн любов, е нараснал с 8% на годишна база.

Техните изследвания също установиха, че почти половината (45%) от участващите членове имат връзка с някого, с когото работят.


Сайтът проведе серия от проучвания на 600 от членовете и установи, че малък брой (един процент) печелят повече от 1 млн. Лири годишно.

По отношение на колко време работят респондентите, проучването установи, че 29% работят 60-часови седмици, 34% работят 40-часови седмици и изненадващо 20% работят до 80-часови седмици.

Средната печалба от 52 000 паунда годишно е почти двойно по-ниска от средната за страната от 27 000 паунда. Данните за сайта също разкриха, че 60 000 от членовете им са финансови специалисти, а 65% от тях са мъже.

"Успешните хора се раждат работохолици", обяснява говорителят на сайта, Кристиан Грант.

"Те живеят и дишат кариерата си, работят невероятно дълги часове и ценят кариерата си преди всичко. Това означава, че взаимоотношенията с близки са премиерни.

Грант твърди, че причината, по която афектите обжалват потребителите на сайта, е, че те често идват без емоционалните последици от традиционните взаимоотношения.

"Това е нещо, което може да се поддържа чисто физически", каза той.

ВИЖТЕ ОЩЕ

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАС!

Това не е спам. Вашият имейл адрес ще бъде използван само от Vempos.

FACEBOOK

НЕ ПРОПУСКАЙ