НАЧАЛО / КАТЕГОРИЯ: НАУКА И ТЕХНОЛОГИИ

SNAPCHAT може да въведе реклами, които трябва да гледате за три секунди

Snapchat може да въведе нови реклами в стил YouTube, които потребителите биха могли да пропуснат само след три секунди, твърди нов отчет. Плановете се смятат за "сериозно разглеждане", като компанията разглежда агресивните нови начини за генериране н


2018-01-02 НАУКА И ТЕХНОЛОГИИ


Няколко полезни съвета за батерията на Apple телефона ви.

Apple се оказа зашеметена в спор, след като прие, че умишлено забавя iPhone, когато старее. В основата на проблема е живота на батерията. Компанията твърди, че тя подтиска изпълнението като предпазна мярка. iPhones използват литиево-йонни батерии, ко


2017-12-23 НАУКА И ТЕХНОЛОГИИ


Samsung Galaxy S9: Дата на пускане, цена, спецификации и слухове за първия Android смартфон на 2018

Samsung Galaxy S9: Дата на пускане, цена, спецификации и слухове за първия Android смартфон на 2018. Предоставянето на тази година беше еднократна, можехме да видим Samsung Galaxy S9 само за три месеца.


2017-12-16 НАУКА И ТЕХНОЛОГИИ


Apple работи на 9,7-инчов iPad под Rs 20,000, за да я пусне през 2018 г.

След пускането на 9,7-инчовия iPad на цена от 329 долара, Apple ще даде още една подобна изненада на своите фенове през 2018 г. Според съобщенията Купъртино-гигантът работи върху още един 9,7-инчов iPad, този път на по-достъпна цена.


2017-12-04 НАУКА И ТЕХНОЛОГИИ


Браузърът Microsoft Edge вече е налице за Android и iOS

През октомври тази година Microsoft обяви наличието на Edge Browser в бета версия за потребителите на iOS и Android. Базираната във Вашингтон компания в Редмънд вече пуска стабилната версия на своя браузър Edge на потребителите - iOS и Android.


2017-12-02 НАУКА И ТЕХНОЛОГИИ


Тази технология на Samsung може да зарежда батерията на вашия смартфон само за 12 минути

Samsung има нова технология която дава на батерията Ви 5 пъти по-скоростно зареждане. Новата технология на Samsung се нарича графенова топка и увеличава скоростта на зареждане на телефона ви.


2017-11-29 НАУКА И ТЕХНОЛОГИИ


АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАС!

Това не е спам. Вашият имейл адрес ще бъде използван само от Vempos.

FACEBOOK

НЕ ПРОПУСКАЙ